De ce să alegi platforma noastră?

Pentru că bursa-de-servicii.ro reprezintă locul ideal unde poți găsi cereri reale pentru produse și servicii în domeniul construcțiilor, inclusiv proiectare, arhitectură, cadastru, lucrări de construcții, amenajări interioare și exterioare, instalații, reparații, mentenanță, materiale de construcții, scule și accesorii, puse la dispoziție de persoane care au nevoie de ajutorul tău.

Cum funcționează:

  1. Te înregistrezi, iar în primele 30 de zile beneficiezi GRATUIT de facilitățile sistemului de administrare a cererilor de ofertă primite de la clienți (alerte lucrări pe email, pagină de profil, oferte promoționale).
  2. Primești cereri de ofertă prin email în funcție de locația geografică și domeniile de activitate stabilite în setările contului.
  3. Ai acces la datele de contact ale clienților, disponibile după achiziționarea de credite.

Avantaje:

  • Ofertele tale speciale și promoțiile vor fi prezentate în mod prominent pe prima pagină a site-ului, fiind în centrul atenției potențialilor tăi clienți.
  • Beneficiezi de o pagină de profil personalizată, vizibilă pentru cei interesați de experiența ta. Clienții contactați vor avea acces la această pagină, cunoscând astfel cine îi va căuta pentru lucrare.
  • Îți poți promova oferta (firma) prin bannere afișate pe site, crescând astfel rapid numărul de clienți, fără a implica cheltuieli suplimentare de marketing.